DYNAFIT NEO PU W 2019 dama

DYNAFIT NEO PU W 2019 dama

SCARPA F1

SCARPA F1

DYNAFIT HOJI PX

clapar NOU cu 3 clape si bucla velcro, STOC 28, 29
Preț standard 2.690,00 RON Preț special 1.999,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
SC_HOJI
Claparul de schi de tura Dynafit HOJI PX nu cunoaste nici un compromis. Pe partea de coboarare performantele lui rivalizeaza cu cele ale claparilor de alpin, datorita gradului mare de rigiditate si a transferului optim catre schi. In acelasi timp ofera o combinatie excelenta de confort, flexibilitate si libertate de miscare atunci cand este folosit la urcare. Aceasta combinatie asigura o miscare naturala a piciorului, salvand energie chiar si in teren foarte inclinat.
 
Desigul Speed Nose adauga eficienta, agilitate si manevrabilitate. Un last generos (latime de 103,5 mm), in combinatie cu sistemul de inchidere Ultra Lock Strap si cele trei clape micro-adjustabile asigura piciorului o pozitie ideala, oferind performante ridicate la coborare chiar si pe teren foarte dificil. Hoji Lock System asigura trecerea de la ski la mers doar cu o singura miscare. Claparul este compatibil cu noul coltar de schi de tura Dynafit Cramp-In crampon.

La toate aceste caracteristici se mai adauga si o constructie realizata din materiale de ultima generatie, Pebax®, care asigura o excelenta rigiditate.
 
 
Detalii si caracteristici tehnice:
- Inclinatie frontala (FORWARD LEAN): 11° + Release for Walking
- Rotatia articulatiei (CUFF ROTATION): 55 °
- Greutate: 1530 gr
- Liner: Custom Ready
- Talpa: Formula Pomoca Climb
- Compatibilitate legaturi: Master Step
- Materiale: Pebax®
Mai multe informații
producator dynafit
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDYNAFIT HOJI PX