Bocanci SCARPA CYCLONE SHARK-LIME

Bocanci SCARPA CYCLONE SHARK-LIME

Bocanci Scarpa BOREAS GTX

Bocanci Scarpa BOREAS GTX

Bocanci Scarpa RUSH TRK GTX

Bocanci tehnici pentru drumetii de dificultate medie-mare cu un confort si sustinere a piciorului ridicat.
849,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
IB0101-1

Bocanci tehnici pentru drumetii de dificultate medie-mare cu un confort si sustinere a piciorului ridicat.

Membrana de Goretex® pentru impermeablitate si talpa Pressa® cu zona de contact Supergum pentru o aderenta excelenta pe supraferte mixte.

➤Pielea Perwanger® de 1.9mm ofera durabilitate la abraziune si impermeabilitate.
➤Partea superioara. Piele Perwanger® 1.7-1.9mm cu captuseala de GoreTex® pentru impermeabilitate. Gulerul este construit din paneluri moi pentru a exercita o presiune uniforma asupra piciorului.
➤Talpa Pressa® conceputa de Scarpa, folosind ultimele tehnologi si beneficiind de 7 zone de absorbtie a socurilor, iar compusul SUPERGUM® ofera o aderenta excelenta pe tern mixt.

TEHNOLOGII:

Membrana GORE-TEX® contine peste 9 miliarde de pori microscopici, care sunt cu aproximativ 20.000 de ori mai mici decat o picatura de apa, dar de 700 de ori mai mari decat o molecula de vapori de umiditate. Deci, apa in stare lichida nu poate patrunde in membrana GORE-TEX, iar incaltamintea ramane in continuare respirabila.

ACTIVfit este un sistem de constructie care dezvolta diferite forme, talpi si modele concepute special pentru picioarele femeilor sau barbatilor. Modelele sunt proiectate si construite pentru cea mai buna performanta in diverse activitati in aer liber.

ACTIVimpact Technology™ este un proces de constructie care utilizeaza materiale care ajuta la absorbtia impactului negativ al socurilor la sol. Acest lucru reduce stresul asupra membrelor inferioare permitand mai usor transferul energiei.

Mai multe informații
producator scarpa
Marimi Universal
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBocanci Scarpa RUSH TRK GTX