Cum comand?

  • Comanda prin e-shop
  • Comanda prin e-mail
  • Comanda telefonica


Comanda prin e-mail

Comanda se face completand casutele de la rubrica "CONTACT" de pe site.
In cel mai scurt timp de la primirea comenzii tale, vei fi contactat prin mail sau prin telefon si vom stabilii impreuna detaliile referitoare la produse si modul de livrare.
Raspundem la e-mailuri in 24 ore.
Daca nu ai primit o confirmare in legatura cu comanda ta, te rugam sa ne retrimiti comanda, deoarece inseamna ca din motive tehnice nu am primit-o.

In comanda te rugam sa specifici:

Produsul si cantitatea ceruta,
Numele si adresa completa (cod postal nou, www.posta-romana.ro),
Nr. de telefon unde te putem contacta.


Comanda telefonica

Poti lansa comanda sunand la numerele de telefon
0269-216641 sau 0745-310040, 0744-559821 intre orele 9-16 unde iţi stam la dispoziţie pentru informatii si detalii suplimentare.

La livrare toate produsele sunt ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.
Preturile includ TVA de 19%, si nu includ taxele de livrare a coletului si de rambursare a banilor.

Cum se livreaza produsele?

Prin CURIERAT RAPID: livrarea la domiciliu se face in 24 maxim 48 ore , la orice destinatie din tara. Taxele de expeditie vor fi suportate de catre cumparator.

Pentru comenzi peste 300 lei taxele de transport si ramburs le platim noi! Pentru comenzi sub aceasta suma costurile (de transport si rambursul banilor) pe care le platiti sunt de 25 lei.

Colaboram cu firma de curierat:

FAN CURIER

In cazul in care nu sunteti intr-una din localitatile in care exista sediu Fan Courier, la aceste costuri se adauga si 1 leu/ km de la cel mai apropiat punct Fan courier si se calculeaza un singur sens. Puteti opta si pentru ridicarea de la sediul fan Curier din localitatea cea mai apropiata .

Nu livram prin Posta Romana!

Cum platesc?

PLATA RAMBURS, in momentul ridicarii coletului de la curier.
Puteti opta si pentru plata prin transfer bancar sau DEPUNERE NUMERAR IN BANCA. In acest caz plata se face la orice sucursala a bancii Transilvania (pe baza facturii proforma emisa de catre SC EXPLORER SRL) la urmatorul cont bancar:

SC EXPLORER SRL
Cont: RO54 BTRL 0330 1202 6727 95XX
Banca Transilvania Sibiu


Plata in rate

Se poate face in magazinele noastre pentru posesorii de carduri la Banca Transilvania (programul STAR BT) . Prin acest program clientul plateste in 6 rate egale, fara dobanda.