SET TRANSCEIVER DIRACT VOICE

SET TRANSCEIVER DIRACT VOICE

TRANSCEIVER ORTOVOX DIRACT VOICE

TRANSCEIVER ORTOVOX DIRACT VOICE

TRANSCEIVER ORTOVOX DIRACT

Aparat de cautare in avalansa cu 3 antene,complet digital, facilitati pt victime multiple
1.399,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
TA_ortovox_DIRACT

Dispozitiv cautare in avalansa Ortovox Diract – Transceiver de avalanșă intuitiv, compact, cu 3 antene, cu detectare inteligentă a poziției

Afișajul este stabil de la prima recepție, ceea ce reduce stresul în caz de urgență și ajută la accelerarea căutării. Dispozitivul cu trei antene este echipat cu Smart-Antenna Technology, care analizează locația dispozitivului în avalanșă și trece automat la cea mai bună antenă de transmisie. Aceasta înseamnă că ajungi să dublezi raza de cautare și vei fi găsit mai repede!

În plus față de transceiver-ul de avalanșă DIRACT VOICE, DIRACT nu oferă navigare vocală , dar oferă suport audio și vizual pentru căutarea grosieră și fină.

Datorită designului său raționalizat și logic, DIRACT este intuitiv și ușor de utilizat, deoarece folosind un singur buton puteți semnala rapid victimele sau puteți trece în modul de așteptare. Protecția secundară împotriva avalanșei trece automat de la modul de căutare și așteptare la modul de transmisie pentru a garanta protecție completă a celui care caută. Chiar și în condiții de lumină extremă, ecranul grafic foarte mare este ușor de citit și, datorită instrucțiunilor clare și unui afișaj de 360 ​​de grade în timp real, asigură ghidarea intuitivă a utilizatorului în situații stresante.

Acest transceiver de avalanșă la îndemână cântărește doar 210 de grame, poate fi ținut în siguranță atunci când purtați mănuși datorită zonei de prindere cauciucate și se potrivește cu ușurință în buzunarul șoldului dacă nu este purtat în sistemul de transport cu acces rapid care îl împinge automat. În acest fel, DIRACT este întotdeauna rapid la îndemână și instantaneu gata de utilizare. Ca o rezervă, reflectorul RECCO integrat în sistemul de transport crește și mai mult șansele de a fi găsit.

DIRACT vine cu o baterie reîncărcabilă la temperatură joasă, care este deosebit de durabilă și ecologică. Chiar și la -20°C, bateria cu temperatură scăzută oferă o sursă de alimentare fiabilă și, spre deosebire de bateriile normale, nu se va scurge.

Datorită aplicației gratuite ORTOVOX (Apple iOS și Android), puteți obține actualizări automate de software, vă puteți extinde garanția cu cinci ani și puteți urmări tutoriale video utile.

Numar de antene: 3
Numărul victimelor avalanșei: 4
Baterie reîncărcabilă litiu-ion
Dimensiuni (in mm): 79 x 120 x 23
Bluetooth
Rezistent la apă (EN 300718)
Greutate / sistem de transport: 210 g/ 80 g
Garantie: 5 ani cu inregistrare
Funcție de semnalizare
Lățimea benzii de căutare: max. 50 m
Afișaj stabil de la prima recepție
Afișaj: complet grafic 34 mm x 45 mm
Afișare 360° în timp real
Suport vizual și acustic în căutare
Verificare de grup
Smart-Antenna-Technology
Comutare automată în cazul unei avalanşe secundare
Reflector RECCO
Autotestare permanentă și modul de așteptare

 

Mai multe informații
producator ortovox
Marimi Universal
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTRANSCEIVER ORTOVOX DIRACT